Omgeving Camping

De camping ligt dus aan de voet van het Reuzengebergte. Tegenover de camping ligt een "berg" waar in de winter kleinschalig geskied kan worden. Achterop op het kampeerveld heeft u een schitterend uitzicht op deze fraaie heuvel. U kunt wandelen of met de auto naar de top met een fraai uitzicht tot aan de "Snezka", de hoogste berg van Tsjechië (1602 meter). Met een km of 25 bevind u zich al in het reuzengebergte zelf. Hier zijn in de winter de grotere skipistes en 's zomers kunt u met de skilift naar de toppen van diverse bergen. Dan zijn er nog de vele schitterende dorpen/ stadjes, de vele kastelen, musea en andere monumenten. De camping zelf is nog in volle groei/ bloei. Helaas hebben we nog geen schaduwplekken maar het zwembad biedt daarentegen heerlijk verkoeling en in de bar is het ook altijd koel. 

Kapel
Adrspach
Trutnov
Royal Forest Dam
Adrspach
Eten en Drinken

Wie naar Tsjechië komt zal al snel merken dat uit eten gaan en drinken bijzonder betaalbaar is. En de gerechten nagenoeg altijd lekker. (smaken verschillen). Bij ons in de omgeving zijn dan ook diverse eetgelegenheden te vinden. Wij wijzen u graag op een aantal mogelijkheden.

Bij ons in de bar vind u vooralsnog frisdrank, bier, wijn, ijs en wat snoep/chips. Wij hopen dit binnenkort uit te breiden met wat snacks. Verder organiseren wij bij voldoende animo om de zoveel tijd een gezellige BBQ

Wandelen
Fietsen

Evenals wandelen is ook de omgeving uitermate geschikt om te fietsen, zij het met wat heuvels en dalen. Ook hiervoor heb we tal van kaarten ter beschikking.

Bezienswaardigheden

Er zijn tal van bezienswaardigheden in de (directe) omgeving en wij kunnen u daar van alles over vertellen. Het is teveel om er hier op in te gaan. Maar kijkt u eens bij onze gallerij met diverse foto's van de diverse bezienswaardigheden, jaarmarkt, leuke stadjes, mooie natuur enz enz.

De omgeving van de camping is bij uitstek geschikt voor geoefende en minder geoefende wandelaars. Desgevraagd lenen wij u een kaart met vele wandelroutes in de omgeving. 

 

© 2019 by Eric Verhoeven Proudly created with Wix.com